Er bestaat veel lesmateriaal over afvalscheiding en het zorgen voor minder afval en zwerfafval. Maar welk lespakket is nou het beste? Dat kan natuurlijk per school, docent en leerling verschillen. Daarom hebben wij een lijst met criteria opgesteld waar goed lesmateriaal over afval aan moet voldoen. Dan weet je in ieder geval dat je goede lesstof in handen hebt. Op dit moment zijn daar 15 topproducten uitgekomen en deze hebben wij voor jou op een rijtje gezet.

In de verschillende educatiematerialen komen thema’s als afvalpreventie, afvalscheiding, zwerfafval, hergebruik, recycling en de plastic soep aan bod. Als school kun je dus zelf bepalen waar je op dat moment aandacht aan wilt besteden.
Ook zijn de producten per onderwijstype verdeeld, op die manier kun je in een oogopslag zien welk lespakket voor jouw school en leerlingen geschikt is.

Gebruikt jouw school lesmateriaal dat tot de topproducten zou moeten behoren? Laat het ons weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!